Bloesem therapie

 Het leven is geen rechte en vlakke weg, ieder mens krijgt te maken met bochten en hobbels. Je gemoedstoestand kent ook hoogten en diepten. Blij en ontspannen kan in korte tijd omslaan naar neerslachtig, moedeloos of een gevoel van innerlijke onrust. De belangrijkste oorzaak van ziekte ligt in ‘hoe we omgaan met onszelf, met anderen, met de omstandigheden van het leven’.

 

Behandel de oorzaak, niet het gevolg

Bloesem therapie maakt gebruik van 38 verschillende tincturen, die ons helpen onze emoties in balans en evenwicht te brengen en houden, ons één te voelen met wie we zijn. De bloesemremedies helpen je om te gaan met de gevoelens die je in het dagelijks leven uit balans kunnen brengen. Ze ondersteunen en helpen de geestelijke rust te herstellen zodat je de gelegenheid krijgt om je eigen kracht en balans te herstellen door middel van het eigen natuurlijke genezingsproces.

Bij bloesem begeleiding ligt de nadruk op het hervinden van je persoonlijke balans en authentieke zelf. Gezamenlijk brengen we in beeld wat er in je leven speelt en waar je aan wilt werken. Met welke gevoelens gaat dit gepaard? Wat zou kunnen helpen om je emoties en stemmingen in balans te brengen zodat je weer lekker in je vel komt te zitten? Welke bloesems kunnen hierbij ondersteunend werken?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk voor klassieke homeopathie is gevestigd in Almere en goed bereikbaar vanuit Almere buiten, Lelystad, Dronten, Huizen, Weesp, Harderwijk, Muiden, Naarden, Bussum, Nijkerk, Zeewolde, Amersfoort, Soest, Baarn en Hilversum. Een goede keus als het gaat om Homeopathie, Bach, Bachbloesem therapie, coaching, gesprek, ontspanning, natuurgeneeskunde, heling, behandeling, natuurlijke geneeswijze, balans, holistisch, mentaal, emotioneel, welzijn, natuurgeneeskunde, burn out, lichamelijk klachten, stress, mentale klachten, emotionele klachten, aandoeningen, verdriet, overspannen, zelfbeeld, zelfvertrouwen, verwerking, moeheid, herstel en angsten.