homeopathie-in-almere

Coaching

Met beide benen op de grond. Coaching is niet nieuw, het bestaat al sinds jaar en dag. Dat komt omdat coaching ook daadwerkelijk iets te bieden heeft. Wanneer neem je als mens de tijd om eens echt af te gaan rekenen met die zaken die je veel energie kosten en juist je te richten op de energiegevers in je leven?

Coaching betekent werken aan jezelf om in je eigen kracht te gaan staan. Hiervoor hebben wij een succesvol en zeer werkbaar coachingsmodel ontwikkeld dat inzichten geeft in de ogenschijnlijke tegenwerking tussen het hoofd (ego) en het gevoel (intuïtie).

Met concrete en directe handvatten kun je afrekenen met deze tegenwerking en word je in staat gesteld om je hoofd en je gevoel met elkaar te laten samenwerken. Dit is de kracht van de coaching die ik je kan geven. Altijd individueel, persoonlijk en helemaal op jouw wensen afgestemd. Door middel van gesprekken, creativiteit, schrijfopdrachten, visualisaties en oefenen gaan we samen op weg. Zo kom je steeds dichter bij jezelf terecht en kun je van je kwetsbaarheid je grootste kracht maken.

Stress en Burn-Out

Burn-outklachten zijn een normale reactie op een abnormale situatie. Door te lang – om welke redenen dan ook – je energiereserves aan te spreken, raak je lichamelijk en geestelijk uitgeput. Dit heet roofbouw.

Stress en Burn-out kenmerken

 • Angstige gevoelens
 • Onzekerheid
 • Moeheid / weinig energie
 • Concentratie verlies
 • Piekeren
 • Besluiteloosheid
 • Machteloosheid
 • Opgejaagdheid
 • Emotionele uitbarstingen
 • Weinig zelfvertrouwen
 • Verdriet

Hoe krijg ik weer Grip?

We leven in een wereld die steeds sneller lijkt te draaien. De lat ligt hoog en de verwachtingen zijn hooggespannen. Zolang je de balans houdt tussen geven en ontvangen, kun je veel aan. Pas wanneer je langdurig teveel van jezelf eist en te weinig bijtankt, kan stress jouw leven ondermijnen. Bij een burn-out is dat evenwicht ernstig verstoord. Je slaapt slecht, krijgt concentratieproblemen en voelt je ontzettend moe, bang of onrustig. Neem die signalen serieus.

In mijn praktijk werken we aan een gezonde verhouding tussen werk en privé en tussen rust en inspanning. Je leert valkuilen en stressfactoren eerder te herkennen, waardoor je je bewust wordt van jouw keuzes en hierdoor mogelijkheden krijgt om er anders mee om te gaan.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen, heb je een specifieke vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk voor klassieke homeopathie is gevestigd in Almere en goed bereikbaar vanuit Almere buiten, Lelystad, Dronten, Huizen, Weesp, Harderwijk, Muiden, Naarden, Bussum, Nijkerk, Zeewolde, Amersfoort, Soest, Baarn en Hilversum. Een goede keus als het gaat om Homeopathie, Bach, Bachbloesem therapie, coaching, gesprek, ontspanning, natuurgeneeskunde, heling, behandeling, natuurlijke geneeswijze, balans, holistisch, mentaal, emotioneel, welzijn, natuurgeneeskunde, burn out, lichamelijk klachten, stress, mentale klachten, emotionele klachten, aandoeningen, verdriet, overspannen, zelfbeeld, zelfvertrouwen, verwerking, moeheid, herstel en angsten.