Hans Stomphorst

“Een elk van ons is een unieke weergave vanuit dezelfde bron”

 

In mijn werkzaamheden heb ik het geluk gehad om steeds een ondersteunende, creatieve en adviserende rol te mogen vervullen. Ik ben werkzaam geweest in de verpleging en als indicatie adviseur voor diverse instellingen en gemeenten op het gebied van het sociale domein. Ook heb ik meerdere jaren ervaring als coach in mijn eigen praktijk en bij verschillende bedrijven. Het is voor mij belangrijk om zo dicht mogelijk vanuit jezelf te handelen en je eigen zijn tot uitdrukking te brengen.

Mijn werkwijze

Vanuit het hart en Bewust

 

Op een creatieve en toepasbare manier cliënten begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkelingsstukken is mijn manier van werken. Bewust worden dat het lichaam, emoties en geest samenwerken. Dat deze er zijn als gereedschappen om in balans om te komen, zodat jij weer kan gaan stromen in alle mogelijkheden. Juist door samenwerken wil ik met jou een zo authentiek mogelijk resultaat behalen.

Ervaring

Homeopaat – Coach – Natuurgeneeskundig Therapeut 

Ik heb sinds 1996 diverse en gerichte opleidingen en trainingen gevolgd bij gerenommeerde instituten om mijzelf verder te ontwikkelen op het gebied van Coaching, Natuurgeneeskundig therapie, in onder andere:

 

  • Academie voor klassieke Homeopathie
  • Coaching via de vijfde stap
  • Rouw en verlies
  • Bach bloesem therapie
  • Spagyriek
  • RET coaching
  • Aura en chakra therapeut
  • Communicatie en NLP methoden

De praktijk voor klassieke homeopathie is gevestigd in Almere en goed bereikbaar vanuit Almere buiten, Lelystad, Dronten, Huizen, Weesp, Harderwijk, Muiden, Naarden, Bussum, Nijkerk, Zeewolde, Amersfoort, Soest, Baarn en Hilversum. Een goede keus als het gaat om Homeopathie, Bach, Bachbloesem therapie, coaching, gesprek, ontspanning, natuurgeneeskunde, heling, behandeling, natuurlijke geneeswijze, balans, holistisch, mentaal, emotioneel, welzijn, natuurgeneeskunde, burn out, lichamelijk klachten, stress, mentale klachten, emotionele klachten, aandoeningen, verdriet, overspannen, zelfbeeld, zelfvertrouwen, verwerking, moeheid, herstel en angsten.