Tarieven

Ik ben een klassieke homeopaat in opleiding (KHIO)
Ik werk onder supervisie van een ervaren homeopaat

Omdat ik als KHIO patiënten in behandeling neem, werk ik onder supervisie van een gediplomeerd, ervaren homeopaat die als docent verbonden is aan de Academie voor Klassieke Homeopathie. Dit betekent dat ik alleen de consulten met je doe, maar dat ik daarna alle verslaglegging overleg aan mijn supervisor. Alle vervolgstappen in de behandeling moeten door de supervisor worden goedgekeurd alvorens ik ze mag uitvoeren. Hierdoor is een gereduceerd tarief gesteld voor de consulten.

Homeopathie /Eerste consult (KHIO tarief)
Duur: 1½ uur
Tarief: € 75,- exclusief remedie

Vervolgconsult  (KHIO tarief)
Duur: 1 uur
Tarief: € 50,- exclusief remedie

Bach consult
Duur: 35 min
Tarief: 40 euro inclusief remedie

Coaching
Duur: 60 min
Tarief: 68 euro
Uitloop 30 euro per half uur

  • De kosten hebben geen invloed op het wettelijke eigen risico.

Betaling en vergoedingen
U krijgt de factuur thuis gestuurd met het verzoek om deze binnen 2 weken te voldoen.

Nadat u de factuur betaald hebt, kunt u de factuur indienen bij de zorgverzekeraar. Dit geldt op dit moment alleen voor de KHIO consulten.

Als u aanvullend verzekerd bent, kunnen de consulten geheel of gedeeltelijk door de zorgverzekeraar vergoed. Voor informatie of u in aanmerking komt voor vergoeding, kunt u contact opnemen met uw zorgverzekeraar of kijk op: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/homeopathie#vergoedingen
https://www.nvkh.nl/behandeling/vergoedingen-homeopathie


Verzetten van een afspraak
Mocht de nieuwe afspraak bij nader inzien niet goed uitkomen, dan kunt u de afspraak altijd verzetten. Als u dat minimaal 24 uur voor de afspraak doet, dan is dat geheel gratis. Anders wordt de tijd die voor u gereserveerd stond in rekening gebracht.

Let op: deze kosten worden dan niet vergoed door de zorgverzekeraar.